Resum Assemblea 27 de novembre

Us fem arribar l’acta de la darrera assemblea (el 27 de novembre).

Actualment hi ha tres comissions en funcionament, la Comissió Comunicació, Comissió Espais i la Comissió de Programació i continguts (tot just de recent creació). Recordar que les comissions són obertes a tothom així que si algun/a de vosaltres es vol afegir a alguna pot respondre a aquest correu i us passarem els contactes. Us animem a sumar-vos-hi!

Dir també que a partir d’ara existiran dues llistes de correus electrònics. Una serà l'”Info Ateneu” on s’enviaran informacions puntuals i actes d’assemblees (totes les persones que rebeu aquest correu formareu part de forma automàtica d’aquesta). L’altra serà una llista de distribució de les persones que han estat formant part de l’assemblea de forma més activa per tal de crear un canal de comunicació per coses més concretes. Si algú vol formar part d’aquesta segona llista anomenada “Assemblea Coma Cros” que ho faci saber responent a aquest correu i us hi inclourem.

Acta-resum assemblea Ateneu Popular Coma Cros. 27 novembre

1) Traspàs Reunió Ajuntament. El model d’ateneu sembla ser que és compartit i hi ha ganes compartides de sumar. Es realitzarà un informe tècnic (J. Saderra i A. Bover, tècnics de l’Ajuntament) on es recollirà el moment actual i es reconeixerà l’assemblea com a interlocutora. Aquest es farà arribar a l’assemblea i si el valida es portarà a ple, amb l’objectiu de que l’avalin tots els grups municipals.

2) Es presenten els estatuts de la futura entitat “Ateneu Comicros”. Es duran al registre els propers dies.

3) Comissió Espais: Traspàs de la reunió amb J. Saderra. S’està treballant prioritzant el contacte amb les entitats per anar-les informant dels futurs canvis per tal de començar a calendaritzar el buidatge dels espais i la redistribució dels mateixos.

4) Comissió comunicació: està treballant per millorar la web.

5) Comissió programació: es constitueix com un conjunt de les comissions cultural, social i educativa per tal de començar a treballar amb la Fanny (tècnica dinamització) per una futura programació en la que tothom se senti inclòs. Cal enfortir aquesta comissió a nivell de participació.

6) Es constitueix la comissió gestora formada per les persones que formen part de les tres comissions existents.

Properes tasques:

– Reunió de la comissió gestora amb J. Saderra i Fanny (tècnica dinamització) de l’ajuntament per començar a treballar un protocol i circuits de funcionament i un full de ruta per  treballar la programació.

– Les altres comissions segueixen treballant.

Propera assemblea: Dijous 18 de desembre a les 20h a la Sala de Formació de la Coma Cros

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s