Portem l’Ateneu al ple

Volem fer pública la negativa evident de l’Ajuntament a recolzar per a l’Ateneu Popular de la Coma-Cros, un projecte de gestió comunitària. No es pot entendre de cap de les maneres que en una vila com la Salt amb més de 30.000 habitants no tingui un espai/ateneu popular del poble i pel poble.

L’Assemblea de l’Ateneu Coma-Cros preguntarem a l’alcade de Salt, Jaume Torramadé, i al seu equip de govern sobre el model de gestió de l’equipament de la Coma-Cros al ple del dilluns 23 de febrer. L’alcalde també rebrà preguntes sobre aquest tema per part dels altres partits de l’oposició.

L’assemblea de l’Ateneu, en representació de més de 40 entitats del municipi, hem decidit portar aquest tema a ple donat que s’han trencat les negociacions entre la comissió gestora de l’assemblea i l’equip tècnic designat per l’Ajuntament amb el que s’havia començat a treballar els últims mesos per tirar endavant un model de gestió comunitària. Davant el gir del consistori en la visió del model i la poca claredat de l’alcalde sobre el projecte s’ha decidit fer pública aquesta situació al ple.

LLOC: Ajuntament de Salt, Sala de plens
DIA: 23 de febrer
HORA: 20.00 h

Es convoca a totes les entitats i persones el 23/02/2015 a les 19.45h davant de l’Ajuntament per tal d’entrar al ple i visualitzar el suport al projecte d’Ateneu Popular Coma Cros, pel qual fa més d’un any i mig que hi estem destinant temps, energia i il·lusions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s