Encara tenim un projecte!

Compartim aquí l’acta de la darrera assemblea (5 de març) de l’Ateneu Popular Coma Cros i us convidem a la propera assemblea que farem el dijous 26 de març a les 20h (la primera setmana d’abril és Setmana Santa).

Visca l’Ateneu Popular Coma Cros! #asaltenimunprojecte

ACTA ASSEMBLEA ATENEU POPULAR COMA CROS 5 DE MARÇ 2015

Al ple de febrer es va fer evident que no hi ha voluntat política per part de l’equip de govern actual per tirar endavant el projecte d’Ateneu Popular. A l’assemblea es debat quina estratègia seguir a partir d’ara.

Resultat de l’assemblea:

1. Es decideix que tota la feina feta durant aquest any i mig no és en va, l’assemblea es creu el projecte i vol seguir endavant. No podem perdre la força d’un espai com el de l’assemblea, un espai de treball col·lectiu entre entitats i persones que treballen conjuntament per un Ateneu del i pel poble. Continuem amb la campanya #asalttenimunprojecte

2. S’aprofitarà el mes d’abril i maig per fer campanya a favor de l’Ateneu, per seguir fent-nos presents i sumar suports, i incloure la qüestió del projecte d’Ateneu Popular Coma Cros a l’ordre del dia de la campanya electoral de les municipals 2015 del mes de maig.

Es mantenen les comissions per tal de seguir amb les activitats que considerem necessàries:

– Comissió gestora: Farà un procés de recerca per poder demostrar que la fórmula de gestió comunitària mixta és factible (es té constància de l’existència de varis documents oficials que en parlen i es contactarà amb advocats). Elaborarà una proposta i es portarà a ple altra vegada.

– Comissió programació: Organitzarà un acte públic festiu-reivindicatiu per l’abril. Aquest acte vol continuar donant a conèixer el projecte d’Ateneu i visualitzar els compromisos de les entitats, altres partits polítics…

– Comissió comunicació: Prepararà una campanya de difusió i visualització del #asalttenimunprojecte per St Jordi. A més, organitzarà un debat polític on es parli de l’Ateneu Coma Cros durant la campanya de les municipals

Recordem que les comissions són obertes i totes les persones interessades són benvingudes a sumar-s’hi!

La propera assemblea serà el 26 de març a les 20h al primer pis de la Coma Cros (ja que el primer dijous d’abril cau en Setmana Santa)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s