Acta assemblea 26/03/15

Hola a totes i tots,
us fem arribar l’acta de la darrera assemblea.

Acta Assemblea 26 de març 2015

1- La Nadia i l’Helena de Participació (Mas Mota) ens expliquen la idea de la Festa d’Entitats d’enguany.
Es demanarà una subvenció i des de l’assemblea es decideix fer difusió entre les entitats que en formen part. Des de l’assemblea no es participarà en l’organització que era un dels aspectes que ens proposaven per qüestió de temps. Cada entitat farà el que els seus membres decideixin.

 

2-Posada en comú feina de les comissions:

COMISSIO GESTORA
La comissió ha estat fent una feina de recopilació de documentació i s’ha constatat que la proposta és viable legalment. S’ha contactat amb Montserrat Vinyets, advocada, que donarà un cop de mà per escriure la proposta de viabilitat legal del projecte. Amb la proposta es vol presentar una moció el mes d’abril, i abans del ple, una roda de premsa x divulgar i fer-ho públic.

COMISSIÓ PROGRAMACIÓ
S’està preparant una festa lúdico-reivindicativa pel 16 maig: Cercavila i berenar de 17h- 19h amb diferents activitats d’entitats pel camí. Totes les entitats que vulguin participar es poden posar en contacte per mail. Com més serem més soroll farem!
La sol·licitud i la pòlissa es tramitarà des del cau.

COMISSIÓ COMUNICACIÓ
El 08/05 o el 15/05 s’està preparant un debat entre tots els partits polítics sobre l’Ateneu. L’assemblea proposa l’Agnès Cabezas com a dinamitzadora.
Per Sant Jordi és donarà suport al projecte i difusió des de les diferents parades de les entitats que ho vulguin.

 

3- Comentari sobre la legalitat de la Coordinadora d’entitats. Falten les renúncies signades dels diferents membres de la junta de la Coordinadora. És farà amb la màxima celeritat.

La propera trobada de l’assemblea serà el dia de Sant Jordi al passeig de Salt. Aquest dia els Marrecs de Salt faran un pilar al passeig i desplegaran una samarreta de l’Ateneu #asalttenimunprojecte per donar el suport al projecte i reivindicar-lo! Aquest acte serà gravat pel programa Latituds de Tv3. Es fa una crida a trobar-nos totes i tots a les 18h, per donar suport a l’acte dels Marrecs i visibilitzar la reivindicació del projecte d’Ateneu vestint la samarreta!
Fem pinya per l’Ateneu!

La propera assemblea serà el 7 de maig a les 20h.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s