Acta assemblea 2 de juliol 2015 i properes accions

1- Negociació ajuntament i projecte: La Comissió Gestora encara no s’ha pogut reunir amb l’Ajuntament ja que a dia d’avui encara no està tancat el cartipàs municipal. De seguida que se sàpiga a quina regidoria i regidor/a pertany el tema de l’Ateneu la comissió gestora s’hi reunirà. Però tot sembla indicar que tenim l’Ateneu a tocar!

2- Inauguració Ateneu: La Comissió de Programació proposa fer un acte d’inauguració de les activitats de l’Ateneu de cares al novembre ( es proposa el dissabte 7/11) , per tal que s’hi sumin més entitats i donar-lo a conèixer .

3-BARRA D’ENTREPANS AL CAN PANXUT FESTIVAL, divendres 24 de juliol vespre-nit.

 • L’Assemblea de l’Ateneu Popular Coma Cros per segon any portarà la barra d’entrepans del Can Panxut festival per tal de poder fer una mica de calaix pel que calgui.
 • Es crea una comissió d’organització que està oberta a noves incorporacions.
 • Es farà un doodle amb els horaris de torns. Es necessiten 4 persones per torn. Seria bo que tots els torns estiguin plens de les mans necessàries!!
 • També es farà un “photocall” on la gent podrà fer-se fotos i fer difusió de la campanya per les xarxes socials.
 • Durant el concert es passarà el vídeo que es va elaborar l’any passat i que per la pluja gairebé no va lluir. Fa falta un projector i portàtil!!
 • La comissió de comunicació decidirà si fan o no més samarretes per vendre.
 • Tothom que faci torn que es posi la samarreta.

4- ALTRES

 • Durant la Festa Major es portaran cartells a les barraques, i s’intentarà que alguns dels grups de música que actuen a l’Era portin la samarreta de la campanya.
 • Es farà un llistat únic de telèfons d’entitats i persones que han participat de l’Ateneu per tal de que sigui fàcil poder trucar personalment quan calgui.
 • L’Associació de Tai Chi explica el seu cas sobre l’’ús de la Sala de Cos que ja hi ha a la Coma Cros. La tècnica la va trucar per oferir-li de usar la sala per fer les seves activitats. Des de l’Assemblea es proposa que mentrestant l’Ateneu no estigui en marxa i el Pla d’Usos definit que les associacions acceptin les condicions actuals deixant clar que s’està a l’espera del Pla d’Usos de l’Ateneu (estem en un moment de impàs).
 • Des de Mou-te en bici de Salt fan una aportació en relació al nom Coma-Cros que porta l’Ateneu. Tenen informació sobre la família Coma Cros Raventós que és la que dona nom a la fàbrica. Actualment és una família que te negocis diversos, entre els quals un de lloguer de apartaments turístics a Barna i un dels fills és “Liquidador d’indústries tèxtils”. Mou-te en bici considera que un ateneu popular no ha de portar un nom com el d’aquesta família i proposa una reflexió entorn aquest tema.

Propera ASSEMBLEA:
DIJOUS 3 DE SETEMBRE A LES 20h sala de formació de la coma-cros (1er pis)
(si cal es convocarà una assemblea extraordinària abans)

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s