Assemblea novembre

Aquest dijous 5 de novembre hi ha assemblea de l’Ateneu! Recordem que és important l’assistència i que seria interessant que pogués assistir almenys una persona de cada entitat.

Dijous 5 de novembre
a la sala polivalent (primer pis) de la Coma Cros, a les 20:00h

Ordre del dia:

  • Traspàs reunió grup motor Assemblea amb equip de govern de l’Ajuntament d’aquest dimarts.
  • Proposta de calendari i tasques.
  • Concreció sortida visita Ateneus a Barcelona.

Fins dijous!

Adjuntem l’acta de la darrera assemblea:

ACTA ASSEMBLEA ATENEU POPULAR COMA CROS
dijous 8 d’octubre de 2015

1.- TRASPÀS DE  LA REUNIÓ DEL GRUP MOTOR AMB L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT.

En aquesta reunió no hi havia tècnics de ajuntament, només regidors/es i Alcalde.

Va ser una reunió que va servir per aclarir dubtes i explicar amb més profunditat el projecte de l’Ateneu. Les sensacions del GM (grup motor) són positives i que hi ha predisposició amb el model de gestió comunitària.

El GM entrega el dossier del projecte amb tots els aspectes bàsics i importants( enviat per mail a tothom de l’assemblea també) a cada membre del equip de govern. S’acorda queda en iniciar el procés negociador de seguida, fent reunions mensuals entre Ateneu i Ajuntament per començar a enfilar el projecte.

El dia 3 de novembre es farà una altra reunió on l’equip de govern ja haurà mirat el dossier i serà el punt de partida per a negociar i pactar la calendarització del procés per implementar el projecte d’Ateneu.

L’assemblea d’avui acorda:

        que les reunions del GM amb l’Ajuntament tinguin sempre una acta final consensuada per ambdues parts i on hi constin els acords i temes importants parlats, per tal que quedi una constància escrita.

        Es demana que, en lo possible, el procés de negociació amb l’Ajuntament s’acceleri i que hi hagi una vinculació i compromís real de tirar endavant el projecte de gestió comunitària i marcar el calendari per fer-lo realitat (actualment  hi ha confusió i sensació de caos en l´ús dels espais de la Coma Cros)

2.- EL GRUP MOTOR.

El GM s’ha activat de forma puntual/momentània i excepcional per a poder tirar endavant amb la situació del nou escenari polític a l’Ajuntament i desprès del pas de l’estiu. Està format per persones i entitats que formaven part de les diferents comissions (programació, espais, gestora, etc.).

El Grup Motor fa una crida a que hi hagi més participació de gent i entitats, per arrencar i poder tornar a recuperar  el projecte de gestió comunitària que volem. El GM proposa que es deleguin feines a tothom de l’assemblea, cadascú assumint allò que pugui.

El GM ha avançat feina perquè és validi a l’assemblea, i actualment proposa 3 eixos bàsics a treballar:

        Dinamització interna de l’assemblea, que hi hagi més participació i implicació d’entitats i persones.

        Interlocució/negociació amb l’Ajuntament.

        Difusió del projecte d’Ateneu Popular Coma Cros al municipi, més enllà de les entitats, a tota la ciutadania.

El GM recuperarà la proposta de  PLA D’USOS per tal que es validi en la propera assemblea i per tal que sigui un dels temes importants de tractar amb l’Ajuntament.

3.- FIRA D’ENTITATS 18 D’OCTUBRE.

Calen persones de l’Assemblea per a poder estar presents a la Fira i poder informar i xerrar amb les entitats.

La idea és aprofitar la Fira on hi haurà moltes entitats per a continuar fent difusió del projecte i motivar a la participació i implicació a l’Assemblea. Es portaran díptics informatius a les parades i es parlarà amb totes per tal que hi hagi la màxima informació a tots/es els/les persones de les entitats. Aprofitarem per fer una base de dades actualitzada de persones de entitats.

Es convocarà a la propera assemblea de l’Ateneu popular Coma Cros el dia 5 de novembre, on cal que hi hagi, com a mínim, una persona representant de cada entitat. L’ordre del dia de l’assemblea tindrà, de moment, dos temes: explicació de la reunió amb l’Ajuntament i validar el Pla d’Usos.

4.- SORTIDA PER A CONEIXER PROJECTES DE GESTIÓ COMUNITÀRIA A BARCELONA.

Es proposen 2 divendres (13 i 20 de novembre) per anar a Barcelona, gent de l’Assemblea i tècnics i polítics de l’Ajuntament. Es faran visites de matí i tarda. S’ha de confirmar amb els projectes de Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s