Acta Assemblea 3 de desembre i canvi de data propera

El passat dimarts 15 de desembre hi ha hagut una nova reunió amb l’Ajuntament i podem avançar que ha anat molt bé! L’Assemblea va decidir convocar una assemblea extraordinària abans de Festes per tal de poder explicar la reunió d’avui i poder reactivar comissions si feia falta.

La data que es va proposar (aquest dijous 17 de desembre) coincideix amb l’acte Les Veus de Salt de manera que es posposa pel dia següent:

ASSEMBLEA EL DIMARTS DIA 22/12 A LES 20h

Sala de formació (1er pis Coma Cros)

Recordem que és molt important l’assistència ja que hi ha informacions rellevants!
Ordre del dia: Infomació i seguiment de les negociacions amb l’Ajuntament.

 

Adjuntem aquí la darrera acta:

ACTA ASSEMBLEA ATENEU POPULAR COMA CROS

3 de desembre de 2015
1.- TRASPÀS DE LA DARRERA REUNIÓ DEL GRUP MOTOR AMB L’EQUIP DE GOVERN DE L’AJUNTAMENT i PROPERA REUNIÓ.

L’última reunió va ser de caràcter tècnic, amb una representació del grup motor de l’Assemblea, tècnics municipals (tècnica de cultura, responsable de la factoria, dinamitzadora de la Coma Cros) i la Regidora Eva Rigau. Allà es va constatar que calia que tant tècnics com polítics avancessin en conèixer el model, la proposta i les vies legals per avançar en el model. En cap de les noves trobades hi ha estat l’advocada dels serveis jurídics de l’Ajuntament. Per altra banda, a la reunió es va comentar que no es participaria de la gestió de la programació fins que el model estigués garantit i s’hagués avançat en l’acord de conveni.

Es va veure que calia una nova reunió política.

La segona de les trobades previstes es va suspendre per part de l’Ajuntament, ja que l’Alcalde no hi podria ser, però es va transmetre que des de l’Ajuntament ja s’havien posat a treballar amb el text de conveni.

La nova data de reunió és el proper dia 15 de desembre a les 15h.

Es comenta que en aquesta nova reunió cal:

  • Aconseguir una data de signatura
  • Compromís que el pressupost 2016 inclourà una partida per l’Ateneu
  • Blindar el marc normatiu

Per altra banda, es considera important que els tècnics entenguin bé el model i la manera de treballar, així com poder contactar ja una persona des de l’Assemblea, que complementi la 1/2 jornada que fa ara la dinamitzadora.

2.- CONSTITUCIÓ DE LA FEDERACIÓ

Després de distribuir-nos la tasca de contactar amb les diferents entitats, i fer-ne el repàs, es comprova que ja hi ha unes 20 entitats que s’adhereixen a la Federació. El 18 de desembre és la data màxima per fer arribar els impresos a l’Enric i en Narcís. Amb les primeres entitats es constituïrà la federació, i sempre seguirà oberta a incloure’n més. No obstant ara no podem dilatar més el procés.

3.- INFORMACIÓ DE LA PARTICIPACIÓ A LES JORNADES INTERACCIÓ

El mateix dia 3 al matí, dues persones de l’Assemblea van participar a les jornades Interacció sobre gestió cultural que organitza la Diputació de Barcelona. Allà es va explicar el projecte de gestió comunitària de l’Ateneu. (Ja s’ha enviat nota informativa)

4.- SUPORT FINANCER

S’informa que des de la Fundació del Coop57 (http://www.coop57.coop/ca) s’estan interessant en el finançament de projectes en clau economia social i desenvolupament local. Alguns dels projectes de l’Ateneu, com podria ser un determinat model de gestió del Bar, podrien encaixar en aquestes propostes.

Caldrà veure com ho planteja l’Ajuntament i més endavant valorar aquesta possibilitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s