Ja som una Federació!

Més d’una vintena d’associacions creen la Federació d’Entitats Socio-Culturals de Salt

El procés va començar en un primer acte de constitució firmat per les entitats que en formen part a principis d’any en una assemblea de l’Ateneu Coma Cros i ha finalitzat amb la creació de la Federació que està inscrita al registrat del Departament de Justícia de la Generalitat des de mitjans de juny.

D’aquesta manera es dóna forma jurídica a un grup d’entitats que volen treballar conjuntament per a la vila i que tenen com a primer objectiu gestionar l’espai de l’Ateneu Coma Cros. És la primera vegada a Salt que es crea una federació amb un gruix tan significatiu d’entitats del sector social i cultural. El procés de treball que s’està portant a terme des de fa tres anys entorn el projecte de l’Ateneu ha propiciat la creació d’aquesta federació per la necessitat de crear vincles i treball comú entre les entitats per tirar endavant projectes comunitaris.

Formen part de la Federació d’Entitats Socio-Culturals de Salt les associacions: Pau Sempre, Donants de Sang de Girona, La Banda del Rec, Diables d’en Pere Botero, Amics del Taixi Chuan de Salt, Fibromialgia Salt, Associació Cultural Coral Tribana de Salt, 17190 Universalt, Casal Saltenc Independentista, Colla Castellera Marrecs de Salt, Siraj per la Cultura i la Creativitat, Capoeira Canigó, Oudiodial per a l’Ajuda Social, Associació Socioeducativa Nousol, Arrels Urbanes per la Promoció de la Música, Amigues i Amics de l’Ateneu Coma Cros de Salt, El Rusc, No T’aturis, AEiG Sant Cugat (MEGSJC), Colla M’ho Passo Bé i Mou-te en bici.

Es preveu que entrin a la Federació en breu les entitats: Associació de Camerunesos de Girona i Amics (Acagia), Agrupació Teatral el Safareig, Pro-Televisió Vila de Salt, Magrebins Sense Fronteres, Idem, Comissió d’Agermanament Salt per Quilalí, Càrites Salt-Agrupació de Parròquies, Salt per la Independència (ANC), Els 4 Rius, Amics del Poble Siri, Almohajiren Almagareba i Associació Artística Las Lo Las. Es tracta d’entitats que han participat activament del procés però que per qüestions administratives no han pogut ser registrades dins la federació en un primer moment.

Link registre Federació

Per celebrar la creació de la Federació i aprofitant el context de Festa Major de Salt es farà un brindis i un petit parlament el pròxim dijous 21 al voltant de les 19:45h davant la Coma Cros de Salt.

Presentació de la Federació d’Entitats Socio-Culturals de Salt
Dijous 21/07 a les 19:45h davant la Coma Cros
Brindem per celebrar que #somfederació.

#somfederacio-negre

#somfederacio-fuxia

#somfederacio-blanc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s